sunnuntai 26. lokakuuta 2014

taskupöksyt


Tytsy on hoksannut alkaa jemmailemaan pikkutavaroita taskuihin, joten taskulliset housut täytyi tehdä. Keltainen joustogollege käpyseltä ja papiin harmaa trikoo on pehemiältä. Kaavana uusimman ottobren Happy champ -housut jonkun verran muunneltuna. Jostain syystä tämä keltainen yhdistyy minulla aina harmaaseen, mutta mielestäni toimii. :)

Ompelujälki ei ole parasta mahdollista, mikä johtuu siitä että ompeleminen venyi  aamuyöntunneille. Joskus pitäisi vaan antaa periksi ja jatkaa seuraavana päivänä.


Tämän paidan ompelusta on jo jonkn aikaa, mutta se ei ole aiemmin kerennyt blogiin. Kankaana joustofrotee, joka myöskin pehemiältä. Ihanan retro kuviointi iski silmään ja värikin sellainen mitä ei liikaa kaapista löydy. Itse muokattu kaava. Halusin kietaisu-mallisen yläosan, mutta en liian paljastavaa.  Alaosa sai olla leveä, mahan peittävä. Hihoista tuli hieman liian kireät, mutta kunhan jotenkin mahtuu niin eipä tuo haittaa. :)

Täällä on ollu ihan kauhea loskasää. Eikä ulos ole juuri huvittanut lähteä. Tulis nyt kunnolla talvi. <3

<3: Nopsu

1 kommentti:

  1. Ihana paita! Tosi kauniisti istuu sulle! Ja lapsen pöksyt on hienot myös. Itsekin yhdistän aina keltaista ja harmaata. Ehkä pitäis koittaa muuta välillä...

    VastaaPoista