lauantai 20. syyskuuta 2014

Pari tunikaa ja sukkaset

Majapuun hulinoista ostettu Sari Ahokaisen retrock-joustofrotee on niiin mun värinen ja aivan i-ha-na! Mutta miksi? Oi, miksi ostin sitä vain 80cm? Siitä sain vain hihattoman tunikan, mutta siitä tuli aivan lemppari.

Joustofroteesta en ole juurikaan ommellut ja olen jossain määrin vierastanut sitä materiaalina, tätä kuosia en vaan voinut vastustaa. Jotenkin olen vähän pelännyt kylpytakki-efektiä, mutta eihän tämä muistuta kylpytakkia lainkaan. :D Ehkä uskaltaudun jatkossakin joustofroteesta ompelemaan.

Kaavaan otin mallia SK9/14 mekosta. Kaava oli mielestäni melko reilu, joten ompelin tuohon saumaan framilon-joustonauhan lisäämään istuvuutta. Tykkään muuten mallista paljon. Tulen varmasti käyttämään vielä uudestaan. 

happyhappy!


Toinen tunika (josta viime postauksessa jo vähän vinkkasinkin) on linnelin loppuunmyynnistä tilatusta pinkistä joustogollegesta ja sashopin Love butterfly sweet- jerseystä yhdistelty.  Aivan ylipirteä tunika. Eikä haittaa yhtään!

Kaava on uusimmasta ottobren lehdestä 5/14 New bohéme. Loppuun vielä perusraitasukat omiin jalkoihin. lankana valkoinen fabel ja liukuva zauberball. 

Nyt tulee pieni paussi ompeluun nimittäin saumurista molemmat neulat napsahti näiden ompelussa poikki. Eikä tietenkään varaneuloja Uusia tilasin reilusti, eiköhän ne ensivikolla tule. :)

Liekö nyt joku oranssikausi meneillään? :D  

Mukavaa viikonloppua kaikille!

<3: NopsuEi kommentteja:

Lähetä kommentti